Lenger Foto

OM LENGER FOTO

Et foto er ikke bare et foto

Mit navn er Bjarne Lenger. Jeg er ejer og fotograf hos Lenger Foto, og har fotograferet i mere end 35 år. Min kærlighed og interesse for fotografering kommer af glæden ved at fange og forevige de vigtigste øjeblikke i livet. Det græske ord ”fotografia” betyder direkte oversat ”at male med lys”. Dette er altid udgangspunktet i mit arbejde, idet jeg formår at male historien og fange essensen af øjeblikket.

BÅDE TIL PRIVAT OG ERHVERV
Lenger Foto åbnede i 2004 i Beder ved Aarhus. Siden har jeg beskæftiget mig med en lang række fotoopgaver for både private og virksomheder. I 2017 flyttede Lenger Foto til Hejnsvig.

Som kunde vil du opleve mig som en kreativ, åben og positiv sparringspartner, der altid formår at sætte sig ind i dine behov og idéer. Jeg kommer gerne med kreative forslag til fotograferingen, dog altid med respekt for, at det er dit øjeblik, der skal fanges, og at det dermed dig der bestemmer.

SERIØSITET, DISKRETION OG PROFESSIONALISME

Min ekspertise spænder bredt. Jeg har tidligere arbejdet som ansvarshavende fotograf i et fotofirma, og har endvidere særlige kompetencer indenfor børnefotografering, via mit virke som skolefotograf gennem de seneste 12 år.

Nøgleordene ved et samarbejde med mig er seriøsitet, diskretion og professionalisme. Under menupunktet Galleri, kan du se flere eksempler på tidligere opgaver.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Kontakt mig for at aftale tid til fotografering, eller for at få en uforpligtende snak om dine ønsker til din fotoopgave. Du er naturligvis også velkommen til at booke en tid med det samme via kontaktformularen.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Med venlig hilsen
Bjarne Lenger

Kontakt os gerne, vi er altid klar på en snak.

Tlf.: +45 40 15 50 07
E: Bjarne@lengerfoto.dk